Priser og betalingsbetingelser:
Alle priser i butikken er angitt inklusive mva. Frakt tilkommer og koster 105 NOK inkl mva. Da blir pakken sendt så snart varene er klare og varen kan hentes på nærmeste postkontor.

Det tilbys også gratis samlelevering til turnhallen ca 1 gang per måned. Du kan se når neste samlelevering er i kassen når du skal velge fraktmetode.

Betaling: 
Betaling skjer med kort i kassen når bestillingen legges. 

Leveringstid: 
Leveringstiden er ca 2 uker på lagervarer. Om man velger samlelevering vil varen sendes først når neste samlelevering etter leveringstiden finner sted.

Ved spesialprodukter vil leveringstiden være oppgitt i kategorien på toppen av siden. Velg kategori fra menyen ved siden av logoen på toppen av siden.

Postens forsendelsesalternativer: 

Om man velger servicepakke blir pakken sendt så snart varene er klare og varen kan hentes på nærmeste postkontor.

Det tilbys også gratis samlelevering til turnhallen ca 1 gang per måned. Du kan se når neste samlelevering er i kassen når du skal velge fraktmetode.

Fraktkostnader
Frakt tilkommer og koster 105 NOK inkl mva. Eventuelt gratis ved samlelevering ca 1 gang i måneden. Velg fraktmetode i kassen.

Sporingsinformasjon
Dersom du har valgt servicepakke vil motta en sms og/eller e-post med sporingsinformasjon når pakken er på vei/har ankommet postkontor med henteinformasjon.

Angrerett
Det er ingen angrerett på produkter som er tilpasset mottakeren. Alle produktene i denne nettbutikken er tilpasset og trykket med Nordstrand Turnforening sitt design. Angreretten gjelder derfor dessverre ikke. Men vi vil gjerne forsøke å hjelpe allikevel. Om vi får beskjed før produktet er produsert er det ikke noe problem. Dersom produktet er sendt til deg forsøker vi å informere neste gang vi får en bestilling på ditt produkt slik at den nye bestilleren kan ta over produktet du har kjøpt. Det forutsetter naturligvis at produktet ikke er brukt og er i original stand.

Bytte av størrelse
Vi tillater ikke bytte av størrelse, da plaggene blir trykket på bestilling.